H-P: 8:30-18:00 | +36 (1) 301 80 60
0

Rólunk

A Dual Video Kft. 1991-ben alakult. Az ügynökség, a megalakulását követő évek folyamatos bővülésének és fejlődésének eredményeként napjaink egyik legszélesebb választékát kínáló képügynöksége Magyarországon. A francia AFP hírügynökség kizárólagos magyarországi képviselőjeként összesen több millió, változatos témakörű képet nyújt a hazai felhasználóknak.

Célunk, hogy ügyfeleink valamennyi igényét gyorsan, és magas színvonalú teljesítsük. Weboldalunkon keresztül a nap 24 órájában egyszerűen és gyorsan hozzájuthat az általunk képviselt ügynökség képeihez. Ha esetleg mégsem talál elképzeléseinek megfelelő képet, gyakorlott munkatársaink szívesen rendelkezésére állnak. Kérésére rövid időn belül összeállítjuk és elküldjük Önnek a témához kapcsolódó válogatást. Igény esetén tanácsadó munkatársaink szívesen felkeresik Önt, és "házhoz szállítják" az újdonságokat.

SAJTÓFOTÓ

Archív képanyag

Adatbázisunkban képeket talál a XIX., XX. és XXI. század jelentős történelmi, politikai és kulturális eseményeiről és személyiségeiről. Az elmúlt évszázadok történelmét múltidéző és évfordulós összeállításaink dokumentálják.

Napi képszolgáltatás

Napi sajtófotó szolgáltatásunk révén a világban történt eseményekről mindig időben, képes beszámoló formájában értesülhet. A friss képek korszerű technológiával érkeznek a világ valamennyi részéről, így a nagyobb horderejű eseményekről a képanyagok azonnal letölthetők weboldalunkról.

Hírességek, események

Az AFP ügynökségek kizárólagos magyar képviselőjeként hírességek magánéletéről, családjáról, hóbortjairól is szerepelnek képek adatbázisunkban. Összeállításainkból nem hiányoznak a gálákon, díjátadókon, premiereken, divatbemutatókon és más eseményeken készített képek sem. A legfrissebb pletykák és események illusztrálásához mindig talál nálunk megfelelő képeket.

Illusztráció

Az életmóddal, szépséggel és egészséggel kapcsolatos képektől a lakberendezési témakörön át egészen az ételfotókig változatos kategóriákban nyújtunk illusztrációs fotókat ügyfeleinknek. A világ vezető magazinjaiban megjelenő illusztrációk széles választékát kínáljuk.

Amennyiben szeretne oldalunkon képeket böngészni, és fel kívánja használni az itt található anyagokat, kérjük regisztráljon, és munkatársaink azonnal kapcsolatba lépnek Önnel.